Modern Grieks - Welkom

School voor Griekse taal en beschaving

Houd je van Griekenland ? U hebt Griekse afkomst, maar u beoefent de taal niet meer? U hebt een huis ter plaatse of u blijft daar vaak? Voor een verblijf of voorgoed,
Ontdek onze GRIEKSE MODERNE leerformules.
De taal maakt deel uit van de beschaving en de seculiere cultuur van dit land. De Grieken zijn dol op hun taal en ze waarderen de inspanningen van buitenlanders die Grieks proberen te spreken.  U wordt echt verwelkomd in een land waar gastvrijheid zo natuurlijk is. U zult zeker een formule vinden die aangepast aan uw behoeften zal zijn. Het kan een privécursus, een groeps- of correspondentiecursus, een sessie via skype enz zijn. We hebben zeker een oplossing die voor u geschikt kan zijn.

De leermethode is levendig, eenvoudig en luchtig. Uw docent zal proberen u deze rijke taal op de meest gebruiksvriendelijke manier te onderwijzen. Hij/Zij zal je niet alleen de basis en de taalkundige hulpmiddelen overbrengen, maar ook de ziel van de taal en de manier om het Grieks dagelijks te oefenen. De sleutel tot succes is bovenal uw motivatie.

Om de Griekse taal te leren, moet u van Griekenland, de cultuur, de tradities en de beschaving houden. In twee woorden ‘thuis voelen’.

Ontdek de beschikbare formules, kies diegene die het beste bij u past op basis van uw beschikbaarheid, doelstellingen en budget.

En als u niet wat u zoekt vindt ... neem dan contact met ons om een beetje erover te spreken.

Geniet van het bezoek!

"Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

Aris Karatzas

Modern Grieks leraar

« Het is mijn wens om via deze site het onderwijs van mijn moedertaal in België te bevorderen en de mensen te helpen die Grieks willen leren of hun kennis van het Grieks willen verdiepen. Het is mijn doel hen een referentiekader te bieden zodat ze snel vorderingen maken in hun communicatie en dit op een ludieke en praktijkgerichte manier.

Meer informaties ? 

We antwoorden aan alle vragen.. zoals in Grieks
 

Een boodschap sturen