Wie zijn wij ?

DE ONDERNEMING - DE DIRECTEUR – HET TEAM

Wie zijn wij ?

Modern Grieks  is een PRIVEschool met zetel in Luik, België, die het modern Grieks aan particulieren en professionelen onder de vorm van verschillende formules onderwijst.

De school is een onafhankelijke onderneming die van geen enkele staatsorganisatie afhangt en niet verbonden is aan een Griekse gemeenschap in België of in het buitenland.

 

Het is ons doel en onze ambitie om u een rijk en ludiek onderwijs te bieden van onze moedertaal, het modern Grieks maar ook om u via de taal met culturele elementen en de Griekse cultuur te laten kennismaken.  

Het is onze filosofie om u kwaliteitsvol onderwijs te bieden, een kwaliteit die verbonden is aan uw verwachtingen en motivatie en vooral om te beantwoorden aan uw passie en liefde voor Griekenland. 

De directeur en oprichter :  

Aris Karatzas :

« Het is mijn wens om via deze site het onderwijs van mijn moedertaal in België te bevorderen en de mensen te helpen die Grieks willen leren of hun kennis van het Grieks willen verdiepen. Het is mijn doel hen een referentiekader te bieden zodat ze snel vorderingen maken in hun communicatie en dit op een ludieke en praktijkgerichte manier.

Meer informaties ? 

We antwoorden aan alle vragen.. zoals in Grieks
 

Een boodschap sturen